Espresso Systems ApS har siden 1992 gjort sig bemærket indenfor kaffebranchen i Danmark ved at være eksklusiv distributør af illy Caffè og ved at udbrede kendskabet til glæden ved at drikke en vellavet italiensk espresso. Sidenhen er der kommet flere produkter til og vi har i en lang årrække været totalleverandør til specielt restaurationsbranchen med ekspertviden indenfor kaffe, te, kakao, chai, lemonade, espressomaskiner, fuldautomatiske maskiner, filterkaffebryggere samt espressokværne.

Vi repræsenterer udelukkende specielt udvalgte produkter og maskiner i topkvalitet fra de bedste producenter indenfor kaffe- og tebranchen. Et mangeårigt samarbejde er for os et kvalitetsstempel, hvorfor vi er stolte distributører og forhandlere af brands som illy Caffè, Ronnefeldt Tea, Rancilio, La Marzocco, Ceado, Übermilk, Bunn, Dryk og Monbana. Vi er også forhandler af vores egen kaffe, der ristes på specialristeri i Italien og er oplagt til kreative og fede private label muligheder.

Firmaet består af otte medarbejdere, der tilsammen har flere årtiers erfaring fra restaurations- og kaffebranchen. Vi brænder for vores arbejde, relationen til kunderne, og sørger for at vi fortsat holder os opdaterede og nysgerrige. Vi har showroom, kontor, training facilities og eget lager i Søborg, hvor vi hver dag pakker og sender varer ud til hele Danmark. 

Hos Espresso Systems er det vigtigt for os, at de rette værdier står i højsædet! Dette gælder især når det kommer til kvaliteten af den vedkommende og opsøgende service, den måde vi kommunikerer med vores kunder på og den måde, hvorpå vi generelt arbejder og omgås hinanden. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste og være nysgerrig på at blive bedre. Det er derfor essentielt for os, at vi selv og vores kunder oplever en glæde ved den service og de produkter vi leverer.

Dertil er det vigtigt for os at holde os opdaterede om den omskiftelige verden vi befinder os i. Vi arbejder løbende med at forfine vores emballage, forsendelsesmuligheder og andre områder, der er bidragende til, at vi kan stå inde for den impact vi har på kloden.

Vi vægter loyalitet, den tætte relation og ærlighed højt i vores daglige kontakt med eksisterende samt nye kunder, hvor vi altid stiler efter langtidsholdbare løsninger. Derfor er vores produkter også udvalgt til at kunne tilgodese vidt forskellige kunders behov – om det så er et lille intimt set up eller den helt store totalløsning.

Vi er altid klar på en snak eller sparring om, hvilket set up eller løsning, der er bedst for kunden. Vi bestræber os på, at klæde kunden bedst muligt på, hvorfor vi tilbyder baristakurser, gennemgang, oplæring og rengøring af maskiner samt after service. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til din restaurant, café, kaffebar, store og små hotelløsninger samt til kontorer.

Espressomaskiner fra RancilioLa Marzocco og illy Caffè

Espressokværne fra Ceado

Automatiske mælkeskummere fra Übermilk

Filterkaffebryggere fra Bunn

Chokolademaskiner

Autentisk og krydret chai fra Hello Good Sip

Portafilter cleaner Pro-fondi

Automatisk tamper PuqPress