Espresso Systems har siden 1992 gjort sig bemærket indenfor kaffe- og tebranchen i Danmark. I firmaet er vi syv medarbejdere og dækker hele landet. Vi holder til i Søborg i vores flotte lokaler, der rummer showroom, kontor og lager.

Hos Espresso Systems er det vigtigt at værdierne er i orden. Dette gælder når det kommer til kvaliteten af den service vi forsøger at efterleve, den måde vi kommunikerer med kunderne på og den måde vi generelt arbejder og omgås hinanden på. Vi stræber altid efter at blive bedre til det vi laver og derfor er det vigtigt, både for os selv og kunderne at der opleves en glæde ved de produkter vi leverer og servicerer. Dertil kommer også lysten til at holde os opdaterede ift. branchen, maskinerne og den verden vi lever i så vi kan klæde vores kunder bedst muligt på.

Vi er stærke totalleverandører indenfor kaffe, te, kakao, chai og maskiner af høj kvalitet indenfor deres respektive produktområder. Vi stræber efter at være distributører af mærker, der produceres lokalt, går op i kvalitet og generelt er det bedste i branchen. Vi er leveringsdygtige i at hjælpe med alt fra et lille og intimt set-up til den helt store totalløsning.

Med et team, der sammenlagt har flere årtiers erfaring fra kaffe- og restaurationsbranchen, er det naturligt, at vi er en af de førende totalleverandører på markedet. Vi vægter loyalitet, den tætte relation og ærlighed højt i vores kontakt til både vores eksisterende samt nye kunder, hvor vi altid stiler efter langtidsholdbare løsninger.

Vi elsker besøg og byder altid velkommen i vores flotte showroom i Søborg, hvis der er behov for gennemgang af en maskine, smage en god kaffe eller bare har brug for en snak.

Espressomaskiner fra RancilioLa Marzocco og illy Caffè

Espressokværne fra Ceado

Automatiske mælkeskummere fra Übermilk

Filterkaffebryggere fra Bunn

Chokolademaskiner

Autentisk og krydret chai fra Hello Good Sip

Portafilter cleaner Pro-fondi

Automatisk tamper PuqPress