illy

DNV-certificering

Illy har med sit velkendte brand og sociale profil for længst imødekommet nødvendigheden af ansvarlig produktion og indkøb af kaffe.

I 2011 blev Illy det første firma der modtog DNVs ’Supply Chain Process Certification’ – der er en anerkendelse af bæredygtighed i ethvert aspekt og i ethvert led af kaffeproduktionen. Helt fra kaffebønnens start som bær på en busk, og til den ender som espresso.

Illy ønskede at blive certificeret af en uvildig tredjepart som en anerkendelse for sine bestræbelser på at udvikle en bæredygtig model for hele produktionskæden.

En kompleks og global værdikæde

Illy er baseret i Italien, men køber grøn kaffe direkte fra producenterne i Brasilien, Mellemamerika, Indien og Afrika og ejer en verdensomspændende kæde af kaffebarer og distributører. Som led i at styre denne mangfoldige forsyningskæde har virksomheden forpligtet sig til at skabe fælles værdi for alle sine interessenter, herunder at betale sine kaffebønder en højere pris end markedspriserne som en anerkendelse af produkternes kvalitet.

Hele den holistiske certificeringsproces af Illy’s komplekse globale forsyningskæde varetages af DNV. DNV analyserer Illy’s langsigtede strategier for bæredygtighed, organisationens roller og ansvar, forretningsadfærd, engagementsaktiviteter for interessenter og kommunikationspraksis. Organisationen skulle bl.a. demonstrere en streng tilgang til styring af risici så som miljøledelse, produktsikkerhed og overvågning af menneskerettigheder af sine leverandører.

Siden Illy opnåede sin certificering, er kaffefirmaet fortsat med at vokse. Illy genererede i 2012 en bruttoomsætning på over 360 mio. Euro, og er i dag en af de aller stærkeste spillere på det globale kaffemarked – og med den absolut stærkeste sociale profil.

Læs mere på producentens hjemmeside.

illy X1 anniversary (stål) kapselmaskine Iperespresso

Jubilæumsudgaven X1 til illy er en stilfuld og elegant kaffekapselmaskine, som vil pynte i ethvert hjem. X1-maskinen har en indbygget mælkeskummer der gør det muligt at kreere alt lige fra en lækker cappuccino til en helt almindelig kop kaffe.

Maskinen har IperEspresso-Systemet, hvilket resulterer i at du altid vil få en perfekt kop kaffe.

illy Y3.2 (sort) Francis Francis Iperespresso

Francis Francis Y3.2-maskinen er en kompakt og brugervenlig maskine, som perfekt kombinerer smukt design og praktiske egenskaber. Ved hjælp af Y3.2-maskinens minimalistiske udseende er det blevet let at brygge den bedste kop kaffe.

Y3.2-maskinens formål er at levere den bedst mulige kop kaffe, så ønsker du den perfekte kaffe, er denne maskine det oplagte valg – velegnet til at have stående i dit køkken.

Maskinen benytter sig af Illys specielle IperEspresso-system: Et revolutionerende kapselsystem, som hver gang garanterer den perfekte kop kaffe.

illy X1 kapselmaskine

Drømmer du om at kunne lave kaffe derhjemme, som en rigtig barista? Med X1-maskinen til illy kan du lave ægte italiensk kaffe på ingen tid.

Du kan både lave en espresso med IperEspresso-kapslerne og du kan lave en dejlig kop kaffe med Americano-kapslerne. Mælkesteameren giver dig desuden mulighed for at tilføje varmet eller skummet mælk til dine kaffe-kreationer.

X7.1 (sort) Francis Francis

Illy har lavet Francis Francis X7.1 med et primært mål; at give dig chancen for at lave den perfekte kop kaffe hjemmefra. Med denne kaffemaskine behøver du ikke længere købe dyre kopper kaffe hos en barista, men kan i stedet nyde dem derhjemme eller tage den med dig på farten.

Francis Francis X7.1 har et særligt kapselsystem der sørger for at din kaffe er brygget til perfektion, hver gang.

illy Guatemala hele bønner 250g

Den søde smag af honning og karamel blandet med hele Arabica-kaffebønner dyrket i Huehuetenangobjergene i Guatemala giver dig en delikat, fyldig og forførende kaffe.

Guatemala er fra det anerkendte italienske kaffebrand illy.