Francis

Francis espressomaskiner er en symbiose mellem teknologi og skønhed. Maskinerne er løbende blevet opdateret, men designet i sin grundform har nu mere end 20 år på bagen. Francis’ design med vintage referencer og smukke rundede linjer har for længst opnået ikon status, og pryder mange køkkener verden over.

Illy X1

Med godt 20 år på bagen, er X1 et ikon der emmer af smag og design. X1-maskinen er nu videreudviklet og kan tilberede flere slags drikkevarer. Espresso, cappuccino, americano og latte tilberedes legende let. Du er også muligt at tappe varmt vand til te, eller til at opvarme dine kopper.

Illy X2.2

Illy X2.2 er videreudviklingen af X2.1 modellen: Endnu mere power og kapacitet til op til 100 espressoer om dagen. Den er virkelig nem at bruge og kræver minimal vedligeholdelse. Bare put en iperEspresso kapsel i, og tryk på knappen. Helt enkelt! Det gør, at du kan servere super kaffe uden at være super barista.

Illy X7.1

Økonomisk lille kapselmaskine fra Illy der giver dig rigtig meget for pengene. X7.1 maskinen laver med Illy’s IperEspresso kapsler en super espresso, og giver dig desuden mulighed for at skumme mælk til din cappuccino.

Illy Y3.2

Den nye, kompakte Y3.2 der med Illy’s iperEspresso kapsler tilbereder perfekt espresso og kaffe med ét tryk på knappen. 2 programmérbare knapper. Perfekt til hjemmebrug.