Ceado

Den norditalienske fabrik hjemmehørende i Venedig producerer kaffekværne, juicere og blendere i absolut topklasse. Alle maskiner samles i hånden, og fælles for deres produkter er at de er støjsvage, effektive og brugervenlige. Firmaets filosofi, Think Strong, Work Better gennemsyrer dets dna.

Læs mere på producentens hjemmeside.

Ceado B285

Med Ceado B285 får du hele pakken! Udover ovennævnte features med stærk motor og programmering, er blenderen boxet ind i et Silent System Cover.

Denne model fås desuden i en ’in-counter’-model der kan monteres direkte i barens bordplade.

Ceado B283

Som dens lillebror B280, har Ceado B283 en overflod af kræfter til at blende stort set alt. B283 modellen har desuden 99 programmer som er lette at tilgå fra den udvidede Easy Pad.

Ceado B280

Fuldstændig nydesignet blender. knapperne på fronten er væk og erstattet af den nye Easy Pad. Blenderen er virkelig nem at betjene, men besidder samme kræfter som resten af Ceado’s blendere: 1300W og knap 2 Hestekræfter!

Ceado CP150

CP150 juiceren tager udgangspunkt i en anden filosofi omkring presningen: Kold-presning. Kold-presning er mere en kværning der foregår ved lave omdrejninger, hvorimod ES700 centrifugerer emnerne. Med Ceado CP150 opnår du et bedre output hvis du presser grøntsager som spinat og kål. Og så kan den desuden bearbejde virkeligt hårde ting som fx nødder og mandler. CP150 er som alle andre Ceado’s produkter nem at betjene, skille ad og rengøre.

Ceado ES700

ES700 juiceren er en fornøjelse at bruge på din juicebar. Den er hurtig og effektiv og leverer snildt 2 liter juice i minuttet. Og som dens familiemedlemmer i kaffeafdelingen, er den dejlig lydsvag. Det betyder meget for både dine gæster og dine ansatte. Rengøringen er ligeledes hurtig og nem. De 5 dele skilles ad i hånden og vakes op i maskinen.

Ceado E37Z-Hero

Ceado E37Z-HeroMed E37Z-Hero har du mulighed for at skræddersy kværnings processen, så du kan eksperimentere med forskellige typer ekstraktioner.
Ved fx. at justere kværnens omdr./min. kan du opnå vidt forskellige smagsprofiler, selv når du bruger de samme bønner.

Ceado E37Z-Hero er resultatet af italiensk håndværk og banebrydende teknologi i en enkeltdosis kaffekværn med et funktionelt design, der bryder gamle vaner og udstyrer baristas med de bedste værktøjer, til at udtrykke deres vilje til at eksperimentere.

Ceado E37Z-Hero Single-dose Coffee Grinder from Ceado on Vimeo.

Ceado E37T

E37-seriens topmodel. Med knive i titanium kværner den kaffe hurtigere end de fleste. Automatik sørger for konstant temperatur i kværnens kammer, så du er sikret et ensartet og konsistent output af kaffe.

Ceado E37K

E37K er nyeste skud på stammen med nyudviklede koniske knive tilsat motorkraft. Kombinationen af koniske knive, motorkraft og kun 360 rpm, garanterer en fuldstændig ensartet kværning og dosering hvis lige ikke før er set.

Ceado E37S

Ceado’s professionelle udgave af E37J. Den kværner hurtigt og præcist med Steady Lock Grinders. Og så er lydniveauet helt i bund, mens kværnen arbejder.

Ceado E37J

E37-seriens hjemme kværn, men med et yderst professionelt tilsnit. Flot, robust design og kværner fantastisk.

Ceado E37K

E37K er nyeste skud på stammen med nyudviklede koniske knive tilsat motorkraft. Kombinationen af koniske knive, motorkraft og kun 360 rpm, garanterer en fuldstændig ensartet kværning og dosering hvis lige ikke før er set.