Bunn

Bunn’s kaffemaskiner er kendt verden over og kræver næppe nogen introduktion. Den mere end 170 år gamle virksomhed har produceret de ikoniske kaffemaskiner siden slutningen af 50’erne, og Bunn’s kaffemaskiner er i sig selv en institution. Den familie-ejede virksomheds kaffemaskiner finder man overalt fra diners, restauranter og cafeer til kaffebarer. Bunn kaffemaskiner er fødte klassikere, der er kendt for høj kvalitet og et moderne funktionelt design.

Bunn leverer løsninger der dækker ethvert behov, om det er 2 eller 1000 kopper i timen.

Læs mere på producentens hjemmeside.

Bunn G3

Kaffemaskinen alene gør det ikke. Kværnen er mindst lige så vigtig, hvis du skal brygge kaffe i topkvalitet.
Med Bunn’s G3-kværn kan du tilbyde dine kunder mange forskellige kaffevarianter. Bønnebeholderen udskiftes let fra kværnen og kan opbevares i en beholderreol til enten 2 eller 4 beholdere. Hver beholder har en kapacitet på 2,72 kg.. Kværnen genkender de forskellige beholdere og aflæser programmeringen i forhold til mængde og formalingsgrad. Herved opnås den bedst mulige kværning af dine bønner, hver gang.

Bunn H5x

Bunn’s digitale vandvarmer – varmt vand med den helt rette temperatur.

H5X-vandvarmen leverer store mængder af varmt vand med præcis den temperatur du ønsker. Med den helt nye digitale termostat kan vandvarmeren indstilles fra 15,6° til 100°C.

Vandvarmeren er udført i højkvalitets materialer og har bl.a. en Thinsulate-isoleret tank. Dette gør maskinen yderst energibesparende. Via LED-displayet kan temperaturen nemt aflæses og justeres. Vandvarmeren kan desuden programmeres til at gå i ”dvale” i perioder om natten fx, når den ikke er i brug.
Designet er enkelt og kompakt og optager kun lidt plads, hvilket gør, at vandvarmeren kan placeres stort set alle steder.

Bunn ICBA

Med denne kaffemaskine går man ikke på kompromis mellem enkel betjening og høj kvalitet.
Ved at vælge en multikværn, kan du tilbyde kunderne flere forskellige kaffevarianter. Kaffemaskinerne programmeres let vha. BrewWISE systemet, og kan brygge op til 4 forskellige typer kaffe. Alle individuelt indstillet i forhold til den valgte type bønne.

Bunn ICBA brygger direkte i termobeholderen – vælg en pumpetermokande eller en beholder på fod. Vælg den størrelse der passer til dit behov. 2,5 l.- 3,8 l. pumpetermokande eller 3,8 l.- 5,7 l. termobeholder

Bunn VG Manuel

Den klassiske café-kaffemaskine med 2 varmere. Kræver ingen vandtilslutning og brygger 14,4 liter kaffe i timen.