Kaffe til erhvervslivet…

Med over 200 erhvervskunder i Danmark, har vi en solid baggrund i levering til erhvervslivet.
Hvad enten det er kontor, cafe og restauration eller hotel, så har vi den lette og flexible løsning til jer.

Salg til erhverv

Espresso Systems har igennem næsten 20 år leveret illy espresso til restaurationsbranchen og virksomheder over hele landet. Vi har stor erfaring i at finde den løsning, der passer til de forskellige behov – hvad enten det er mindre eller større løsninger, kaffebar, restaurant eller kontor. Kendetegnet for alle produkter er den høje kvalitet.

Til restaurationsbranchen tilbyder vi forskellige muligheder, der passer kundens behov. Bl.a. illy espresso, stempelkaffe, filterkaffe, te fra Ronnefeldt samt maskinløsninger til både kaffe og te. Derudover tilbyder vi diverse tilbehør som sukker, chokolade, varm chokolade fra Monbana, kaffesirup og baristaudstyr.

Til kontor tilbyder vi den perfekt traditionelle kaffe/espressomaskiner, fuldautomatiske og/eller kakao vendingmaskiner, skræddersyet til netop Jeres behov og størrelse.

Leveringen sker som hovedregel fra dag til dag med egen chauffør i Storkøbenhavn. I resten af landet bruger vi Danske Fragtmand. Service af maskiner kan også rekvireres gennem os.

Ring til os på 3313 2519, hvis du ønsker en løsning til din virksomhed, restaurant, café eller hotel.

Illy

Illy er et af de førende espressomærker inden for restaurationsbranchen. Den status er opnået på grund af illys konstante stræben efter altid at producere og levere den bedste kvalitet og et ensartet produkt. Det har været Illys kendetegn igennem alle årene siden firmaets oprindelse i 1933.

Espressokaffen er selvfølgelig fra illy. Den velkendte mellemristet blend af 100% arabica leveres både som filter og espressokaffe. Vi kan levere i hele bønner, friskmalet samt doseret poser afmålt til bestemte brygninger.

Maskiner

Vi har et stort udvalg af maskiner til diverse brygnings former. Fra Rancilio har vi forskellige espressomaskiner, fra Bunn en del modeller til filterkaffe og te vand samt chokolade maskiner til flydende og pulverløsninger.

Te fra Ronnefeldt

Et af de allerstørste brands inden for te til restaurationsbranchen. I mere end 60 lande verden over, levere Ronnefeldt te til de allerbedste hoteller og restaurationer. Deres store sortiment og udsøgte kvalitet har gjort Ronnefeldt til det forestrukne valg blandt ervhvervslivets feinsmækkere.

Vi har et udpluk af deres enorme program inden for løsbladet te samt løsbladet te i poser.
Vi levere hele koncepter fra præsentation til brygning og servering af te’en.

Varm chokolade

Fra Chocolaterie Monbana, der er bosiddende lige uden for Paris, fører vi et udvalg af rigtig god chokolade. Monbana chokolade er kendetegnende ved dens fløjsbløde konsistens og rige chokoloadesmag. Den eksklusive flydende variant samt forskellige pulver løsninger.