Te med tyske traditioner

Med næsten 200 års erfaring er Ronnefeldt et af de mest velkendte luksus temærker i branchen. Firmaet blev grundlagt af Johann Tobias Ronnefedt i Frankfurt i 1823 og etablerede derved den første forbindelse til den traditionsrige teproduktion i Kina. Helt op til midten af 1900-tallet var familien Ronnefeldt stadig involveret i firmaet.

Ronnefeldt er i dag at finde på fire og femstjernede hoteller i det meste af verden og benytter sig udelukkende af den højeste kvalitet indenfor teblade, hvor teen udelukkende behandles ved håndkraft. I samarbejde med NGO’en The Ethical Tea Partnership og Childaid Network arbejder Ronnefeldt for ordentlige forhold for dem, der arbejder med teen så teproduktionen forbliver bæredygtig mange år ude i fremtiden.

Ronnefeldt arbejder konstant mod en mere bæredygtig produktion af både deres teer, emballage og indpakning. Med deres nye serie: 100% leverer de et totalt organic, vegan og eco-friendly produkt, hvor alt fra papæsken, bomuldssnoren og teposen er er bionedbrydelige eller genanvendelige. Der arbejdes løbende med at gøre al emballage bionedbrydeligt og plastikfri. Selv det lille guldfoliemærke med Ronnefeldts logo, der påstemples æskerne vil fremadrettet ikke være i guld, da folie ikke er letnedbrydeligt.

Espresso Systems har været eksklusiv distributør af Ronnefeldt i mere end 25 år og arbejder konstant for at udbrede den gode historie om Ronnefeldt Tea.

Læs mere på producentens hjemmeside

Shop Ronnefeldt på teogkaffe.dk

 

Espressomaskiner fra RancilioLa Marzocco og illy Caffè

Espressokværne fra Ceado

Automatiske mælkeskummere fra Übermilk

Filterkaffebryggere fra Bunn

Chokolademaskiner

Autentisk og krydret chai fra Hello Good Sip

Portafilter cleaner Pro-fondi

Automatisk tamper PuqPress