Maskiner af top kvalitet

Francis Francis eller Rancilio sikre kaffe produceret på bedste vis.

Rancilio er en perfekt kombination af design og teknologisk ekspertise.
Produkterne er skabt ved hjælp af Rancilio LAB’s mest innovative teknologi , og har sat en ny standard for stil og performance. Resultatet er en serie af espressomaskiner med ekstrem funktionel elegance .

De avancerede versioner er udstyret med USB- teknologi til hurtig og præcis styring af de vigtigste af maskinens indstillinger. Dette sikrer fremragende ydeevne og top kvalitet espresso.

Rancilio har bla designet Classe 9 TALL for alle kaffe-baserede drikke, der kræver store kopper eller glas. Arbejdsoverfladen er indstillet til et lavere niveau end den normal standard, hvilket giver hele 14,5 cm i højden.
TALL -modellen kan også anvendes til at brygge perfekt espresso, takket være den aftagelige plade, der tillader kopper at blive placeres i korrekt afstand fra gruppen/håndtag.

Se alle Rancilio´s modeller. 

Francis Francis

Francis Francis espresso og kaffemaskiner kan fåes i utroligt mange modeller og farver.
Fælles for dem aller er at de lever op til illy’s krav om brygning af espresso. Herunder temperatur og de 9 bar som maskinerne skal brygge med.De kræver minimal rengøring og er meget nemme at benytte.

Vi fører bla. Francis X7.1 Iperespresso som ligger magt i dine hænder, ved blot et enkelt tryk på en knap. Den italienske arkitekt Luca Trazzi’s moderne fortolkning af det klassiske espresso-maskine design modsiger en bemærkelsesværdig let betjening.

Du skal blot indsætte en Iperespresso kapsel i X7.1 håndtag (ingen vil aldrig vide, at du ikke har kværnet og tampet kaffen), og tryk start. På mindre end 30 sekunder, kan du nyde autentisk italiensk espresso i kraftig og afbalanceret café-kvalitet. Ingen anden end Illy kan levere så god kvalitet så let.

Sidder du i et mindre firma og længes efter lignende løsning, kan X2.2 dække alle behov. 2 udløb til kaffe, tehane og en steamer giver jer alle muligheder. Igen! et minimum af rengøring.

Find din maskine her

Ring til os på tlf. 33132519 og hør nærmere om vores løsninger til erhverv.