Illy Espresso

//Illy Espresso
Illy Espresso2017-09-05T20:54:52+00:00

Kaffe som ingen anden…

Kaffe sammensat af de 9 højest rangerede arabica bønner i verden.
Hos Illy går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd.

Kaffe af absolut bedste kvalitet…

Dette er Illy’s mission, lidenskab og besættelse. Otte årtiers erfaring har givet Illy en uovertruffen viden om kaffebiologi og kemi. Illy kaffe har en smag og giver en en følelse som kun Illy kan levere.

Den enesteående Illybønne udvælges og købes fra de ni højest rangerede Arabica gårde fordelt på hele 4 kontinenter. Udvælgelsesprocess formål er at bidrage til en større glæde for dem, der værdsætter alt det kaffe kan og bør være.

illy Caffé er et italiensk kafferisteri, der har eksisteret siden 1933. Risteriet ligger i Trieste – i det nordlige Italien – og her ristes et af verdens største espressomærker. Espressoen er en blanding af 9 forskellige Arabicakaffer af højeste kvalitet fra Syd- og Mellemamerika, Afrika og Indien. Fælles for dem alle er den sublime kvalitet.

illy-text-3

illy-text-2

Kvalitet gennemsyrer alt, hvad vi gør

illy er kendt for sin altid høje kvalitet, som konstant kontrolleres – fra den direkte kontakt med kaffefarmerne til den lander ude hos brugerne.

Farmerne får en højere pris for deres kaffe sammenlignet med markedsprisen. Derudover har illy udviklet et ”Awardsystem”, som gør, at der er pengepræmier til den bonde, der leverer en særlig høj kvalitet. I alt gives der præmier til de 50 bedste kvaliteter, og de beløber sig til mellem $700 og $30.000 pr. præmie. Denne belønning må kun bruges til fortsat optimering  af kaffeproduktionen. Dermed sikrer illy sig, at farmeren udvikler sin produktion i positiv retning, så han kan bevare den gode kvalitet.

Når den bedste kvalitet er fundet, bliver kaffen fragtet til Trieste i Italien. Her bliver den sorteret elektronisk – bønne for bønne – så man er sikker på, at der ikke findes nogle ”defekter” i kaffen. Derefter bliver der lavet en masse prøver, som smages og testes. Når alt er godkendt, sættes kaffen i produktion.

Hele verden drikker espresso fra illy

Efter ristning og nedkøling bliver kaffen pakket under tryk i tønder, som forsegles. Denne unikke pakkemetode sikrer, at kvaliteten bevares bedst muligt. Herefter bliver kaffen sendt ud i alle verdenshjørner: til 145 forskellige lande og over 50.000 cafeer og restauranter. Verden over bliver der hver dag nydt 6 mio. kopper espresso fra illy.

Brandet ”illy” er dermed et af verdens mest kendte. Det ligger i top 10, som har Coca Cola og Apple som de førende brands.