Vores kaffe

Vi har gennem flere år sammensat et bredt kaffesortiment med ønsket om af ramme flest mulige smagsvarianter og derved nøje tilpasset kafferne til branchens behov. Indenfor det seneste års tid har vi fået udviklet en ny serie af kaffevarianter. Alle kafferne er sammensat af os selv, 100% Arabica bønner og ristet på specialristeri.

Et par af kafferne er økologiske og eller økologiske + Fair Trade da vi forsøger at efterleve så grøn en profil som det er os muligt. Bredden i smagen er vigtig da vi i mange år har haft trofaste kunder, der sætter pris på en balanceret og velafstemt smagsprofil. Vi laver med andre ord kaffe som de fleste kan lide!

Alle seks blends har vi navngivet efter italienske eller spanske ord, der alle skal lede tankerne hen til den organiske del af at dyrke kaffe. 

Tag endelig fat i os, hvis I ønsker at få udviklet jeres egen private label kaffe eller hvis I ønsker en mere detaljeret snak om de forskellige varianter. Vi er altid åbne for en smagning hos jer eller i vores showroom. Læs mere om vores forskellige blends herunder.

Se vores udvalg af vores Espresso Sytems Blends

Espressomaskiner fra RancilioLa Marzocco og illy Caffè

Espressokværne fra Ceado

Automatiske mælkeskummere fra Übermilk

Filterkaffebryggere fra Bunn

Chokolademaskiner

Autentisk og krydret chai fra Hello Good Sip

Portafilter cleaner Pro-fondi

Automatisk tamper PuqPress